Epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlačica (malja) sa svih telova tela

Epilacija laserom tj. trajna epilacija je medicinska, neinvazivna i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja. Laserska epilacija SIRIUS 16D 1600W laserom predstavlja efektivan, brz i bezbolan tretman. To je diodni laser sa 3 talasne dužine 755/808/1064nm velike snage 1600W.

Kako radi?

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat 3XD FUSION koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula. DIODNI LASER 3XD FUSION sa tri talasne dužine istovremeno omogućava efektivno uklanjanje standardnih (808nm- diodni), zatim veoma svetlih (755nm- aleksandrit laser) i veoma tamnih i debelih dlaka (1064nm Nd:yag).

Efektivan, brz i bezbolan tretman

Fokusiran na dva aspekta: Funkcionalnost i sigurnost

Odgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu

Poseduje podešavanje za 6 tipova kože

Trostruki sistem hladjenja

Omogućava  brzu epilaciju velikih površina

Moderan dizajn i smart sistem, kontaktno hladjenje i safirski kristal

Diodni laser sa 3 talasne dužine 755/808/1064 nm

  • Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.
  • Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa.
  • Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.
  • Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.
  • Njegova prednost je I ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka I veoma svetlih dlaka.
  • Omogućava vam da pregledate slike, programe, podatke o klijentima, izbor odgovarajućih parametara za sve tipove kože i dlake

 Da li je laserska epilacija bezbedna?

Laserska epilacija je potpuno bezbedan i neinvazivan tretman. Laser deluje isključivo na folikul dlake, a tkiva u neposrednoj blizini se ne oštećuju. Iz tretmana u tretman, koža je sve glađa i mekša, a ten lepši