CRYSTAL LASER PORTABL LIGHT

Kako radi?

Nd Yag laser tehnologija bazira se na odabranom stepenu talasne dužine i snage lasera. Laser prolazi kroz površinu kože, pogađajući ciljano pigment, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se lasersko svetlo precizno usmerava. Razložen pigment se resorbuje kroz limfni sistem.

  • Stabilan, pouzdan i jak laser
  • Nema neželjenih efekata
  • Tri vrste nastavaka za uklanjanje svih boja i tipova tetovaža
  • Nema oštećenja okolnog tkiva
  • Dvostruki sistem hlađenja: vodeni i vazdušni

Primena:

  • Uklanjanje tetovaža
  • Uklanjanje crnih, plavih, braon i crvenih pigmenata na obrvama, liniji očiju, liniji usana i drugim delovima tela
  • Uklanjanje hiperpigmentacija
  • Uklanjanje pega na koži

7D HIFU vertical

Alternativa plastičnoj hirurgiji za pacijente koji zele neinvazivne procedure za lečenje bora, linija i opuštene kože na licu, vratu i telu

7D Hifu laser najnovije generacije

zatezanje i uklanjanje bora bez operacija i injekcija

zateže kožu, bore oko očiju, obrva i čela

bez oštećenja tkiva

rezultati vidljivi odmah

Pravi rezultati vidljivi za 3-6 meseci

Nehirurški lifting lica,postupak zatezanja kože sa minimalnim zastojem. Rezultati se eksponencijalno poboljšavaju sa 3 dana na 3 nedelje do 3 meseca kako se kolagen reprodukuje ispod kože.
Predstavlja terapijsku tehniku koja koristi nejonizujuće ultrazvučne talase za zagrevanje tkiva.7D Hifu je uspešan kozmetički tretman za zatezanje kože koji neki smatraju neinvazivnom i bezbolnom zamenom za lifting lica. Koristi ultrazvučnu energiju da podstakne proizvodnju kolagena, što rezultira čvršćom kožom.
Ključne pogodnosti za klijenta nakon Hifu tretmana: podignite i zategnite obrve, smanjiti linije mrštenja, ublažiti bore smejalice, poboljšati izgled vrata.
Hifu depoziti usredsredili su ultrazvučnu energiju ispod površine kože kako bi stezali sloj lica, kao i stimulisali stvaranje novog kolagena u telu. Kao rezultat, koža će vremenom zapravo početi da se podiže i tonira. 7D Hifu je jedini neinvazivni tretman koji može posebno ciljati duboki temelj ispod kože koji se rešava u kozmetičkoj hirurgiji bez sečenja ili narušavanja površine kože, to je ujedno i jedini postupak korišćenja ultrazvučnog snimanja, koji nam omogućava da zaista vidimo slojeve tkiva na koje ciljamo tokom lečenja i osiguramo da se energija tačno taloži tamo gde će biti najefikasnija.
Kojim osobama nije preporucljivo da koriste Hifu tretman?
Onima koji su na ili su upravo završili fotosenzibilne lekove kao što su antibiotici, imaju autoimuni poremećaj, imaju izuzetno osetljivu kožu, imaju aktivnu prehladu, oni koji imaju rozaceju, dermatitis, psorijazu, ekcem.

Kako deluje?

7D Hifu koristi koncentrisanu ultrazvučnu energiju za lice i vrat ručnim uređajem. To je neinvazivni tretman koji pomaže u stimulisanju ćelija, što rezultira podmlađivanjem tkiva i proizvodnjom kolagena. Ukupni efekat lečenja je podsticanje zatezanja i podizanja kože na ovim područjima. Hifu tretman može pomoći u podsticanju podmlađivanja tkiva i stvaranja kolagena – što rezultira zatezanjem i podizanjem opuštene kože. Kao postupak podmlađivanja kože, hifu može pomoći u podizanju i zatezanju vrata, brade i obrva i poboljšati linije i bore na grudima.