ENDOSFERA TRETMAN – TRAJNA ELIMINACIJA MASTI I CELULITA

Endosfera tretman je potpuno neinvazivan, komforan i sigurnan tretman za eliminaciju celulita, topljenje masti, izbacivanja viška tečnosti i toksina iz kože, kao i i limfnu drenažu.

Neka vaše noge budu lepe i zategnute, bez celulita i masti, a zadnjica prirodno podignuta i zategnuta. Prepustite se timu Duluz Beauty i izgledajte zdravo i negovano!
Tehnologija eliminacije celulita primenom Endosfera tretmana vrlo je prepoznatljiva i rasprostranjena po celom svetu. Stotine kozmetičkih i drugih salona upotrebljava je u estetske i zdravstvene svrhe, što svedoči o njenoj pouzdanosti i uspešnosti, a ova usluga sada je dostupna i kod nas.

Endosfera tretman predstavlja korak napred u području estetike, rezultati su vidljivo odmah nakon prvog tretmana – dolazi do liftinga zadnjice, redukuje se izgled pomorandžine kore, učvršćuju mišići, izbacuju toksini i višak tečnosti, te tako postiže osećaj “lakih nogu”.

Da li je bolan tretman? Koje su prednosti endosfera tretmana? Ima li kontraindikacija?

Osećaj bola je strogo individualan i zavisi od tipa celulita. Na primer, najslabniji će proces biti u lečenju fibroznog celulita. Važno je napomenuti da Endosfera tretman ne izaziva alergijske reakcije.

Ako poredimo Endosferu sa ručnom masažom, videćemo da je ona manje traumatična i prijatnija, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Na primer, posle prvog tretmana zadnjica je podignuta za čak 2cm! Endosfera tretman ne ostavlja tragove i ne oštećuje kožu. Doktori smatraju Endosferu najsavršenijom hardverskom metodom, koja nema kontraindikacije. Možete se primenjivati ćak i kod početnh stadijuma varikoznih vena. Jedino se ne može primenjivati u slučaju tromboze i atrofije tkiva.

Koliko je potrebno tretmana?

Nakon pregleda u Duluz Beauty i konsultacija sa našim timom, a u zavisnosti od stanja kože i količine celulita i masnih naslaga, određuje se broj tretmana. Za što bolje efekte preporuka je da se urade dve serije od po 10 ili 12 tretmana. Tretman je potrebno raditi na svaka tri dana da bi ciklus celog tretmana imao pravi efekat.

BODY SCULPT

 

 

Elektromagnetna energija razgradjuje salo u tretiranoj zoni i pomaže vam da se otarasite upornih masnih naslaga oko određenih misica. Ona deluje direktno na masne naslage pod kožom i moze pokazati sjajne rezultate. Ovaj tretman je delotvoran jer dopire do regija koje je teško tretirati. Na ovaj nacin se ubrzava eliminacija toksina koji se smatraju uzrokom celulita i poboljsava se cirkulacija u tretiranom delu tela koja vodi do bolje produkcije kolagena koji je od izuzetnog značaja ako zelite da vam koža bude čvrsta i zategnuta.

Rezultat elektromagnetne stimulacije se moze videti vec posle 6 tretmana.

LIPOSLIM SYSTEM, KAVITACIJA, LIMFNA DRENAŽA i RF

LIPOSLIM SYSTEM – multifunkcionalni aparat za tretmane tela

Napredni sistem u borbi protiv znakova celulita, opuštene kože sa naslagama, sa tri efektivne tehnologije za mršavljenje

Kombinacija ultrazvučne kavitacije, vakuuma i radiotalasnog liftinga

Povezivanje lipolize, limfne drenaže i radiotalasnog delovanja jedno je od najboljih i najmoćnijih sadejstava u borbi protiv lokalizovanih masnih naslaga i celulita zato što niskofrekventni ultrazvuk deluje dobro na ćelije masti, drenažna masaža uglavnom na tečnu komponentu i mikrocirkulaciju, RF energy na proizvodnju kolagena i zatezanje: oni zajedno deluju na sve komponente celulita sa uspešnim sadejstvom

ULTRA LIPOSLIM – ultrazvučna kavitacija

Niskofrekventni ultrazvuk promenom frekvencije i dubine delovanja talasa kao i snage, može da deluje u različitim slojevima hipoderma, podstičući ćelijsku razmenu i lokalno sagorevanje masnih naslaga. Ovo dejstvo reaktivira oblasti gde se masne naslage nagomilavaju (bokovi, abdomen, kolena, butine) i nezamenljiva je za revitalizaciju oblasti zahvaćenih masnim naslagama i celulitom gde krv ne cirkuliše pravilno.

LIPO MASSAGE – vakuum

Drenažna masaža dejstvuje putem toniranja i drenaže, poboljšavajući elastičnost mišića i tkiva, i omogućavajući eliminaciju suvišnih tečnosti i toksina. Novi oblik masaže kombinuje površinsko i dubinsko delovanje na tkiva i čini drenažnu masažu efektnom i prijatnom.

Sama lipo masaža stimulativno deluje na limfu i dovodi do njenog boljeg protoka. Zato je program limfne drenaže obavezan nakon tretmana Ultra liposlim.

RF ENERGY – radiotalasni lifting

RF Energy predstavlja program primene radio frekvencije u cilju zatezanja i poravljanja teksture kože.

Dijatermija zagreva masne naslage i potkožno tkivo u oblastima koje se tretiraju na kontrolisan i bezbedan način. Ona dovodi do vazodilatacije i do povećanja količine kiseonika koji se doprema do tkiva i ubrzava metabolizam stimulišući proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, i ima relaksirajući i tonirajući efekat na tkivo.

PREDNOSTI

Prednosti povezivanja ultra liposlima, lipomasaže i rf elektro-preoblikovanja postoje zahvaljujući činjenici da ultra liposlim ima lipolitsko dejstvo (bilo bi tačnije reći lipo-foretično) koje mobiliše masnoće iz ćelija i odvodi u krv, stimuliše se bolji protok, zatim troši masnoću koja cirkuliše, a koja bi se inače ponovo nagomilala i utiče na proizvodnju kolagena, elastina što sveukupno daje nov remodeliran izgled kože.

GIPSANE BERMUDE

U pitanju je tretman namenjen tretiranju celulita, otečenih nogu i stomaka ( edematozna stanja celulita)  i neelastičnosti kože.

Ovde je bitno naglasiti da gipsane bermude nisu tretman protiv mršavljenja, već služi za izbacivanje vode.

Gipsane bermude su potpuno bezbolan tretman, ni malo agresivan, preporučljiv svima. Nema zagrevanja, tako da i klijenti koji imaju proširene vene i izražene kapilare, mogu da ga rade. Ako želite bez skalpela da smanjite obim, oblikujete telo i rešite se suvišne vode, gipsane bermude uvrstite u svoj anticelulit plan.