HydraFacial

HydraFacial Tretman

Hydrafacial je sofisticiran postupak čišćenja lica za žene i muškarce. Ovaj brz, bezbolan i ugodan tretman podmlađivanja kože može trenutno rešiti probleme lica poput mitesera ili crnih tačkica na nosu. HydraFacial uklanja manje pore i stanjuje duboke bore, a istovremeno leči i podmlađuje kožu koja postaje mekana, čista i blistava.

Zašto je tako popularan?

HydraFacial je tretman podmlađivanja kože koji čisti, polira i hidrira kožu dok pri tome nanosi posebne serume koji hrane kožu tako da nakon tretmana dobijate blistav ten.Serumi u sebi sadrže šećerne kiseline, salicilne i glikolne kiseline koje rade hemijski piling kože, a koja se na kraju tretmana podmlađuje crvenim i plavim led svetlom.

Šta je HydraFacial?

HydraFacial je osvežavajući tretman koji u samo pola sata deluje na dugotrajno zdravlje svih tipova kože. Tretman pruža trenutni efekat i vidljive rezultate bez iritacije kože. Uklanja mrtve stanice kože, istiskuje svu nečistoću i masnoće, a ujedno hidrira i čisti kožu različitim serumima. HydraFacial leči i umiruje kožu, ne ostavlja crvenilo i neugodan osećaj i odmah deluje.

Kako radi HydraFacial?

HydraFacial tretman radi se pomoću aplikatora koji ima jedinstveni Vortex sistem sa različitim nastavcima. Takozvane štrcaljke na koži stvaraju vrtlog koji istovremeno izvlači nečistoće iz pora i kožu hrani revitalizirajućim materijama.Posebni nastavci imaju piling efekat, omogućuju masažu vakuumom koja dodatno uklanja nečistoće, a nakon toga koža se izlaže plavom i crvenom LED svetlošću koja podmlađuje kožu.

Zašto je HydraFacial dobar za kožu?

HydraFacial je tretman koji je temelj za zdrav, podmlađen i blistav ten. Način na koji deluje otklanja znakove starenja bez iritacije, a koži daje potrebnu čistoću i vlažnost.

Kome je namenjen HydraFacial?

HydraFacial tretman namenjen je svim tipovima kože. Deluje blago i osvežavajuće čak i na najosjetljivijoj koži. U Beauty & Me Centru naši vrhunski stručnjaci će odabrati specifične serume i lečenje, odnosno individualni pristup tretmanu prilagođen stanju i potrebama vaše kože. Pre samog tretmana posavetujte se sa našim stručnjacima koji će proceniti stanje vaše kože.

Koliko traje tretman HydraFacial i da li boli?

HydraFacial je brz i efektan tretman i traje ukupno 30 minuta. Nema iritacije niti crvenila, koža je čista, mekana i blistava, a tretman se može uraditi i u nekoj pauzi od posla. Nakon HydraFaciala možete bukvalno staviti šminku i vratiti se svojim aktivnostima.

Kakve rezultate postiže HydraFacial? Koliko tretmana je potrebno? Koliko traju rezultati?

Efekti HydraFacial tretmana su vidljivi odmah nakon tretmana kada ćete osetiti kako vam je koža fina i ima lepu boju i ton. Zavisno o tome čime se bavite, godišnjem dobu itd koža će ostati glatka i hidrirana nedelju dana i duže.Ne postoji ništa što se može čudesno napraviti preko noći, ali i samo jedan tretman će imati dugoročni efekat za zdravlje vaše kože.Za nestajanje manjih pora i stanjivanje bora, uklanjanje tamnih mrlja preporučuje se kontinuirani tretman jednom mesečno.

Što sve dobijam tretmanom HydraFacial?

 • Čisti i ljušti epidermis
 • Nastaje novi sloj kože koji je svež i gladak. Ujednačava se boja i tekstura tena
 • Polira i hidrira kožu
 • Bezbolno uklanja proširene pore i nečistoću iz njih.
 • Hrani kožu
 • Površina kože natapa se antioksidansima i peptidima da bi bila blistava
 • Štiti i neguje kožu

KAKO SE PRILAGOĐAVA HYDRAFACIAL ZA POTREBE RAZLIČITIH TIPOVA KOŽE?

Nakon saveta stručnog osoblja rade se dodaci prema vašim potrebama, odnosno serumi i tzv. boosteri koji se određuju u skladu s problemima kože i željama klijenata.

 • Booster za izbleđivanje: služi za ujednačavanje boje tena i postizanje bleđeg tona kože. Uklanja smeđe mrlje.
 • Booster za regeneraciju: smanjuje tanke bore i ublažava duboke. Koža se obnavlja, deluje zdravije i mladoliko.
 • Booster za podmlađivanje: ublažava znakove starenja kože, hrani je patentiranom kombinacijom peptida.
 • Booster protiv pigmentacijskih mrlja: ublažava i posvetljuje pigmentacijske mrlje nastale od sunca. Ujednačava boju tena.

HF tretman od nekoliko koraka će očistiti, eksfolirati i ekstrahovati vašu kožu kako bi se uklonile nečistoće i mrtve čelije dok u isto vreme smiruje kožu s hranjivim stvarima poput antioksidansa, peptida i hijaluronske kiseline. Sam tretman je vrlo prijatan, kratko traje nema iritacija, a rezultati su odmah vidljivi nakon tretmana.

Tokom tretmana koristimo posebne nastavke od kojih je svaki namenjen određenom stanju kože. Spiralni dizajn Hydropeel nastavaka koristi se u kombinaciji sa tehnologijom hydrafacialnog vakuuma i serumima. Zahvaljujući VORTEX tehnologiji omogućava se lakše čišćenje i odstranjivanje nečistoća dok se u isto vreme dodaju antioksidansi i supstance koje hrane i hidriraju kožu. Zbog svega ovoga tretman je vrlo prijatan i pogodan za sve tipove kože čak i najosetljivije.

Prednosti HydraFacial tretmana:

 • Brz
 • Bezbedan
 • Bez perioda oporavka
 • Prijatan
 • Odmah vidljivi rezultati
 • Pogodan za sve tipove kože

SIGNATURE HYDRAFACIAL TRETMAN

 1. korak: Čišćenje + piling – Podrazumeva dubinsko čišćenje, uklanjanje izmurlih ćelija i pripremu kože za sledeći korak
 2. korak: Ekstrakcija – Bezbolno čišćenje pora i komedona bez manuelne komedoekspresije
 3. korak: Hidratacija + Zaštita – Kako bi se koža nahranila i zaštitila treći korak podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu.

Kako bi se koža nahranila i zaštitila treći korak podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidansei hijaluronsku kiselinu. Trajanje tretmana 30 min.

DELUXE HYDRAFACIAL TRETMAN

 1. korak: Čišćenje + piling – Podrazumeva dubinsko čišćenje, uklanjanje izmurlih ćelija, i pripremu kože za sledeći korak
 2. korak: Ekstrakcija – Bezbolno čišćenje pora i komedona bez, manuelne komedoekspresije
 3. korak: Boosteri + led terapija (primena svetlosne energije na koži za terapeutsku) – Aplikovanje različitih bustera prema stanju kože + apsorpcija proizvoda pomoću led svetala
 4. korak: Hidratacija + Zaštita – Kako bi se koža nahranila i zaštitila četvrti korak podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu

Trajanje tretmana 45 min.

PLATINUM HYDRAFACIAL TRETMAN

 1. korak: Limfna drenaža lica – Pomaže kod izbacivanja toksina, viška tečnosti i detoksikacije.
 2. korak: Čišćenje + piling – Podrazumeva dubinsko čišćenje, uklanjanje izmurlih ćelija, i pripremu kože za sledeći korak
 3. korak: Ekstrakcija – Bezbolno čišćenje pora i komedona bez, manuelne komedoekspresije
 4. korak: Boosteri + led terapija (primena svetlosne energije na koži za terapeutsku) – Aplikovanje različitih bustera prema stanju kože + apsorpcija proizvoda pomoću led svetala. Aplikovanje različitih bustera prema stanju kože
 5. korak: Hidratacija + Zaštita – Kako bi se koža nahranila i zaštitila četvrti korak podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu

Trajanje tretmana 60 min.

KOME JE NAMENJEN HYDRAFACIAL TRETMAN ?

 • Hydrafacial tretman je namenjen svim tipovima kože, od masne, pa do suve i osetljive kože.
 • Hydrafacial tretmanom možemo rešavati problematku masne i aknozne kože (proširene pore, komedoni, regulacija sebuma, hiperpigmentacija).
 • Hydrafacial tretman kao anti age preventiva. Redukujemo fine linije i bore, povećavamo stepen hidratacije, ujednačavamo ten, otklanja umoran izgled lica.
 • Hydrafacial tretman je pogodan i kao priprema za invazivnije tretmane i procedure.