Mezoporacija

ŠTA JE MEZOTERAPIJA BEZ IGALA?

Mezoterapija bez igala je jedna od savremenih procedura za podmlađivanje kože koja se svrstava u redovnu negu kože. Mezoterapija bez igala je prijatna, neinvanzivna metoda, kojom se aplikuju aktivne supstance duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije. Ovim tretmanom poboljšavamo metabolizam kože, ubrzavamo cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, čime brže dopremamo hranljive supstance u kožu, a štetne materije eliminišemo.

KAKO SE IZVODI MEZOTERAPIJA BEZ IGALA?

Pre mezoterapije bez igala potrebno je kožu adekvatno pripremiti, a idealnu pripremu predstavlja mikrodermoabrazija. Mikrodermoabrazijom uklanjamo površni zadebljali sloj kože i time obezbeđujemo bolju penetraciju aktivnih supstanci pomoću mezoterapije bez igala. Sam tretman je veoma prijatan i nema perioda oporavka. Nastavci kojima se aplikuju aktivne supstance različitog su oblika u zavisnosti od regije koja se tretira, a aparat Mesowave radi na principu ultrazvučnih talasa, jontoforeze i biostimulativnog lasera.

KAKO DELUJE MEZOTERAPIJA BEZ IGALA?

Mezoterapija bez igala deluje na poboljšavanje teksture kože, hidrataciju kože, uklanjanje blagih pigmentacija, a koristi se i kao tretman za negu suve i osetljive kože. U zavisnosti od želja i potreba naših klijenata, razlikuju se i aktivne supstance koje se aplikuju. Mezoterapijski kokteli sadrže multivitamine, oligoelemente, antioksidanse, hijaluron, aminokiseline… Rezultati mezoterapije bez igala su: hidrirana koža, regenerisana, sa boljim tonusom, svežija i odmornija.

KOJE SU PREDNOSTI MEZOTERAPIJE BEZ IGALA?

Mezoterapija bez igle koristi se za tretmane lica, vrata, dekoltea, kao i tela. Mezoterapija bez igala je metoda izbora kod klijenata koji su osetljivi i netolerantni na injekcione metode, a idealna je kod osetljivih koža.

KOLIKO ČESTO SE RADI MEZOTERAPIJA BEZ IGALA?

Mezoterapiju bez igala možemo raditi u razmaku od sedam dana do dve nedelje u zavisnosti od tipa i stanja kože. Ovaj tretman može se kombinovati i sa ostalim procedurama, vrlo često može biti i pripremni tretman. Preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana u zavisnosti od indikacija.

mezoporacija